PlaySultan’da League of Legends RP İndirim Sezonu Başladı!

PlaySultan, MOBA oyun türü dendiğinde akla ilk gelen oyun firması Riot Games’in oyunlarının yetkili dijital ürün satıcısıdır. Riot Games’in sevilen oyunu olan League of Legends RP ürünlerinde sürpriz indirim ile oyuncuların karşısına çıkan PlaySultan, indirimin sınırlı süre için geçerli olduğu notunu düşüyor.

Türkiye’de en çok tercih edilen dijital oyun ve dijital anahtar satış platformlarından bir tanesi olan PlaySultan, 14 yıllık tecrübesi ile hem yurt içi hem de yurt dışı pazarda önde gelen bir platformdur. PlaySultan’dan Leauge of Legends oyuncularını sevindirecek bir haber geldi. Sınırlı bir süre devam edecek olan kampanyayı kaçırmadan indirimlerden faydalanmak isterseniz https://www.playsultan.com/league-of-legends-riot-rp adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

PlaySultan’da League of Legends RP İndirim Sezonu Başladı!

İndirimli LoL RP’nin Güvenilir Adresi PlaySultan!

Riot Games’in ilk olarak 27 Ekim 2009 tarihinde çıkış yapan oyunu League of Legends, MOBA türünde sevilen bir oyundur. Çıkış yaptığı günden beri dünyada en çok oynanan çevrim içi ücretsiz bilgisayar oyunları arasında her zaman en üst sıralarda bulunmayı başarmıştır. League of Legends dünya çapında oyunculara hizmet vermektedir.

League of Legends, çevrimiçi MOBA türünde bir oyundur. 5 kişilik takımların karşılıklı mücadele ettiği ve amacın ana kuleyi yok edip oyunu kazanmak olan oyunda 3 farklı koridor ve orman bölümü bulunmaktadır. Takım oyunun ön planda olduğu ve bireysel performansın önem taşıdığı bu oyun yoğun güncellemelerle birlikte halen popülerliğini korumaktadır. League of Legends, diğer MOBA oyunlarına kıyasla daha anlaşılabilir ve kolay bir oynayış sunarak genel oyuncu kitlesine hitap etmektedir.

Oyun içerisinde kozmetik olarak yüzlerce içerik bulunmaktadır. Kostümler, kostüm renk paketleri, simgeler, totem görünümleri ve çok daha fazla kozmetik ürün oyun içerisinde LoL RP karşılığı satılmaktadır. Oyun içerisindeki kozmetik ürünlerini aynı zamanda oyunu oynayarak hextech sandığı ile açmanız mümkün. S ve üstü derece ile oyunu bitirdiğinizde bir adet hextech sandığı ve çeşitli şartları yerine getirdiğinizde anahtar parçacığı kazanırsınız. 3 adet anahtar parçacığını biriktirip 1 anahtar yaparak hextech sandığını açmanız mümkün. Eğer sizde oyun içerisindeki kozmetiklerin sahibi olmak ve görünümünüzü özelleştirmek istiyorsanız LoL RP Fiyatı ile e-pinlerinizi en güvenilir ve en uygun fiyatlı şekilde PlaySultan’dan satın alabilirsiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir