Youtube Abone Kasmak #3 – Popüler Videolardan Yararlanmak

Youtube videolarınızın çok izlemesini mi istiyorsunuz ve abone sayınızı arttırmak niyetinde misiniz? O halde bu tavsiyemiz çok işinize yarayacaktır. Bu yazımızda videomuzu ve kanalınızı geliştirmek için diğer yayıncıların popüler videolarından nasıl yararlanacağınızdan bahsedeceğiz. Bu şekilde Youtube ‘un videolarınızı önermesini sağlayacağız.

Şimdi ilk belirlemeniz gerekenleri sıralıyoruz .

1. Hangi konuda bir video yayınlayacaksınız?

2. Bu konuyla ilgili çok izlenen bir video bulacaksınız.

3. Video yerli ya da yabancı olabilir. Yerli tercih edilir eğer videoda konuşma yoksa Türkçe yoksa yabancı olması tercih edilir.

Bu üç noktaya dikkat edin. Videomuzu konusunu belirleyin ve ilgi çekici bir video yapın. Daha sonra çok izlenen ve aynı konuda olan başka bir videonun başlığına bakın. Başlığını mümkün benzer yapın. Özgün olmaya dikkat edin.

Bu sistem ne işe yarıyor? Bulduğunuz popüler videoyu izleyenler bu videonun önerdiği videoları da görüyor. İsminiz hemen hemen aynı etiketleriniz hemen hemen aynı olduğu için Youtube videonuzu popüler videonun yanında önermesi ihtimali yükseliyor. İzleyen çok olduğu için insanların görme izleme olasılığı da artıyor. Bu sistem tıklamanızı ve görüntülenmenizi arttırıyor .

Bu yöntemi deneyebilirsiniz.

Youtube Abone Kasmak #3 - Popüler Videolardan Yararlanmak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir